Huidverbetering

Gezichtsbehandelingen

Dalton Marine Cosmetics , met het Celumer Maritiem Extract
* Dalton Relax Behandeling … € 62,00
* Dalton Extreme lift Behandeling...€ 66,50 (extreme-lift ampul) natuurlijke ' botox' 

* Dalton Energie Behandeling...€ 64,50 (Q10 ampul) voor de vale huid
* Dalton Hyaluron Behandeling …€ 65,00 (hyaluron ampul) voor de vochtarme huid

* Dalton Caviar de Luxe Behandeling...€ 67,00 (caviaar ampul) anti-aging

* Dalton SEA Stamcel  Behandeling...€ 66,00 (SEA stamcel ampul) anti-aging

* Shiatsu Behandeling...€ 60,00 huidverbeterende massage

* Keuze uit verschillende sheet-masks:

Blemisch sheet mask: voor de onreine huid ...€ 6,90

Oxygen bubble mask: exfolierend en detox masker...€ 9,90

Bio Cellulose mask: anti-aging hydratatie boost...€ 12,50

Caviar & Gold mask: pure luxe en anti-aging voor een 'glowing skin'...€ 13,90

* For Men Dalton Facial Treatment…€ 55,00
* Dalton acne …€ 50,00 (+ fruitzuur € 55,00)
* Dalton anti-aging
(incl bindweefselmassage en  ampul)…€ 72,00
* Bindweefsel kuur: 6 halen, 5 betalen...€ 360,00

HYALURON TREATMENT
* Insluizen extra hyaluron(gelaat)met ultrasound tijdens behandeling...€ 9,95
* Decolleté treatment (scrub, hyaluron, bindweefselmassage, olie, paraffinepakking)…€ 25,00

De behandelingen vanaf € 62,00 zijn inclusief epileren en massage van gelaat, schouders en decolleté.
Het Dalton Marine Cosmetics huidverbeteringssysteem is gebaseerd op de werkzaamheid van het “Celumer Maritiem Extract”. Dit extract, met als basis algen, mosselen (schelp), plankton, oesters (schelp), mineralen, sporenelementen en kaviaar, bezit overeenkomstige eigenschappen als ons bloedplasma. Het lichaam herkent deze minerale samenstelling en trekt het als een magneet naar de huidcellen. De combinatie van sporenelementen en minerale zouten in het zeewater is herkenbaar voor het lichaam. Het wordt optimaal geabsorbeerd en verdragen door de huid. Afvalstoffen worden afgevoerd zodat de werkzame stoffen van de producten optimaal hun werk kunnen doen. Het proces van huidverbetering begint en is gegarandeerd snel zichtbaar. Dalton Marine Cosmetics heeft uitsluitend natuurlijke en biologische/vegetarische huidverbeteringsproducten.

PRX-T33 Therapie

ImageImage
Image

De PRX-T33 therapie.
De PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. Deze skin booster revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid direct strakker, gladder en steviger. Wil jij de lijntjes/rimpels/pigmentvlekjes in je huid aanpakken? Ga dan voor een kuur!
Het optimale resultaat wordt bereikt na een kuur van gemiddeld 4 behandelingen (frequentie 1x per week). Deze kuur is dus ideaal voor de verouderde of verslapte huid. Maar ook zeer geschikt voor een vochtarme, of doffe/vale huid. Na elke behandeling wordt de huid steeds gladder. De aanmaak van collageen stapelt zich op, waardoor de huid steeds steviger wordt. Het uiterlijk en de textuur verbetert, rimpels en verslapping worden zichtbaar minder. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. De behandeling is zeer geschikt voor het gezicht, voor de hals en voor het decolleté.

* 1 losse behandeling...€ 90,00

* kuur (4 behandelingen)...€ 340,00

 Micro-needling
* Rimpels/lijntjes
* Vale en slecht doorbloede huid
* Pigmentvlekken
* Millia (gerstekorrels)
* Littekens

Prijs:
€ 89,95 per behandeling
Kuur: 4 tot 6 behandelingen voor het beste resultaat
Micro-needling gebruikt het zelfhelende vermogen van de huid.


Microfijne naalden perforeren de huid en creëren kleine, doelgerichte micro-wondjes. Fibroblasten in de huid worden direct aan het werk gezet. De bloedtoevoer wordt verbeterd en collageen en elastine worden aangemaakt. Door deze kleine wondjes in de huid kunnen actieve werkstoffen (bijvoorbeeld hyaluronzuur) direct opgenomen worden en wordt je huid van binnenuit aangezet tot huidvernieuwing.

Hyaluronzuur is een van de vele eiwitstoffen die in de huid voorkomen. Hyaluronzuur is het vulmiddel tussen de cellen. Het kan duizend maal zijn eigen gewicht aan water binden. Lijntjes/rimpels worden als het ware van binnenuit opgevuld. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof.
Micro needling verbetert de huidconditie en de huidstructuur.
Dus ook zeer geschikt voor het verfijnen van de poriën, het verstevigen van de huid en voor het verminderen van littekens.
Verschillende zones binnen het gelaat kunnen behandeld worden: voorhoofd en fronsrimpels, kraaienpootjes, bovenlip, neuslippenplooi, kaken en wangen.

Vóór de micro needling wordt het Carboxy Co2 masker aangebracht. Door deze voorbehandeling wordt er zuurstof vrijgemaakt in de huid. De huid wordt strakker en egaler. Vetophopingen en donkere kringen onder de ogen verminderen. Na de micro needling volgt een kalmerend masker met extra hyaluronzuur.

Elke behandeling is een boost voor je huid en geeft een mooie verbetering. De huid is vaak eerst wat rood, maar dit verdwijnt vrij snel. De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces en niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Voor het beste resultaat wordt dan ook een kuur geadviseerd èn producten voor thuisgebruik. Het resultaat is na een paar maanden zichtbaar en het proces blijft nog lang doorgaan in de huid.

Na een kuur:

-is je huid beter doorbloed
-ziet je huid er strakker en frisser uit
-zijn je porien fijner
-zijn lijntjes vervaagd
-is je huidstructuur verbeterd, de opperhuid en lederhuid zijn dikker en steviger, o.a door de aanmaak van collageen en elastine